Elk jaar staat weer in teken van leuke optredens en festivals. Heeft u een optreden gemist? Bekijk hier de korte samenvatting en foto’s van de laatste evenementen. Bekijk ook onze facebookpagina waarop wij foto’s en filmpjes delen.

Vechtgenotenhuis Rabobank Clubactie

op 17 april hebben wij onze repetitie vervangen voor een optreden bij het Vechtgenotenhuis in Ommen. Een mooie gelegenheid om eens een nieuw nummer te proberen! Het optreden ging goed en we hebben de bezoekers een muzikaal welkom mogen geven aan deze avond. Achteraf werden we verwend met een drankje en een heerlijk stukje pizza ;). Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!

Bekijk foto's

Eiertikken centrum Ommen

Het was weer een drukte van belang afgelopen zaterdag 22 april in het centrum in Ommen. We mochten weer een feestelijk tintje geven aan het eiertikken in het centrum van Ommen. Tegenover onze thuisbasis hebben we een plein vol mensen mogen vermaken. Het weer zat dan ook erg mee dus we kijken terug op een erg geslaagd optreden. Het eiertikken is een jaarlijkse traditie in Ommen waar we dan ook graag bij zijn. Op naar volgend jaar!

Bekijk foto's

Gezelligheid in Beilen!

Tijdens de Winter Wende Aovond in Beilen hebben we bij 7 restaurants opgetreden en bij elke locatie zat de sfeer er goed in! Het was een geslaagde avond voor ons en voor het publiek. 2019 is gestart met een goed optreden, op naar het volgende evenement! zie ook

Bekijk foto's

We hebben een vernieuwde website!

Om mee te gaan met de tijd hebben wij onze website vernieuwd! De site is nu ook via de smartphone bereikbaar! We zijn nog druk bezig met het updaten van de site maar het begin is er. Heb je vragen of wil je informatie over het Flater Pret Orkest? Laat het ons weten via ons contactformulier. Bekijk hier alvast een aantal foto's van het Flater Pret Orkest

Bekijk foto's