Info en inschrijven

De inschrijving is geopend!

Elk jaar organiseert het Flater Pret Orkest in samen werking met de Ommer Bissingh het Bissingh Blaasorkesten Festival Ommen. Een tweedaags festival, in het eerste volle weekend van september, waar je op één of beide dagen mag spelen in het mooie centrum van Ommen. Per dag wordt er door het publiek een winnaar gekozen.

Dit jaar is het festival op 7 en 8 september.

Als orkest ontvangt u een onkostenvergoeding van €150,- per dag dat er deelgenomen wordt. Dus doet het beide dagen mee, dan ontvangt u €300,-! Daarnaast krijgt u ook 5 consumpties per orkestlid per dag. Zowel op zaterdag als zondag zullen er 3 geldprijzen beschikbaar worden gesteld voor de beste orkesten. De beoordelingen van de orkesten ligt in handen van het publiek, originaliteit en interactie met het publiek zal dus van grote waarde kunnen zijn.

Het programma van beide dagen begint om 13.00 uur en zal rond 18.00 uur eindigen. Per dag zal elk orkest ± 4 keer hun klanken 20 minuten lang laten horen. De dag wordt met alle orkesten samen tijdens de grote finale afgesloten. Hierna volgt ook de prijsuitreiking.

Schrijf je hieronder in voor het Bissingh Blaasorkesten Festival.

Voor informatie of vragen kun je mailen naar info@flaterpretorkest.nl


    Extra informatie over het orkest (niet verplicht, wel leuk!)

    Bissingh Blaasorkesten Festival